• utorak, 19. mart 2024.
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio opštinu Pećinci
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio opštinu Pećinci

20. decembar 2017. godine

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas opštinu Pećinci, gde je Pokrajinska vlada u protekloj godini za izgradnju putne i komunalne infrastrukture, rekonstrukciju obrazovnih, zdravstvenih i ustanova kulture, izdvojila više od 170 miliona dinara.

sajt igor mirovic u pecincimaMirović je nakon sastanka sa predsednicom Privremenog organa opštine Pećinci Dubravkom Kovačević-Subotički obišao novoizgrađeni put Šimanovci – Sremski Mihaljevci za čiju izgradnju je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja obezbedila19 miliona dinara. Obišli su i radove na izgradnji nove vodovodne mreže u Obrežu koje je Uprava finansirala sa 26 miliona dinara, kao i radove na renoviranju osnovne škole u Brestaču.

Po obilasku radova, Mirović je istakao da je u opštini Pećinci do sada mnogo toga urađeno, ali da ima još mnogo potreba i posla. Kako je naveo, posao je podeljen, pa će Pokrajina, opština Pećinci i nadležna ministarstva, u narednim godinama učiniti mnogo više da se ta opština brže razvija.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: