Urucenje pomoci

“Mitrosova” novogodišnja čestitka

Sremska Mitrovica  - Zahvaljujući asaradnji “Mitrosa” i lokalne samouprave, 15 socijalno ugroženih porodica dobilo je paket pomoći koji će, kako je istakao prvi čovek mitrovačkog mesnog giganta Ramo Adrović lakše prevazići nedaću koja postaje vidljivija u vreme velikih praznika i svetkovina kao što su Božić i Nova godina.

Među onima koji su pomoć dobili je i Đurađ Kocić koji je istakao da ovaj vid podrške znači najpre otuda što svedoči da socijalno ugroženi nisu zaboravljeni.

– Živim sa majkom i suprugom. Koliko možemo izdržavamo, pomažemo se međusobno, ali teško je sastaviti kraj sa krajem kada je na delu opšta beda, neimaština i kada nema posla. Primanja su mala, ali ovakve akcije svedoče da uvek postoje oni kojima je stalo do pomoći onima koji su najugroženiji, rekao je Kocić.

I dok u “Mitrosu” najavljuju da je ova akcija tek jedna u nizu koje ova kompanija sprovodi i koje će sprovoditi u narednom periodu, resorni načelnik Vojislav Mirnić poručuje da je svaki vid pomoći koju socijalno ugroženima pružaju društveno odgovorne kompanije sa teritorije grada dobrodošla.

Kategorije Društvo Sremska Mitrovica Vesti