• petak, 19. april 2024.
Urbanističko planiranje u funkciji razvoja Mitrovice
Društvo | Ekonomija | Vesti
0 Komentara

Urbanističko planiranje u funkciji razvoja Mitrovice

5. jul 2017. godine

Sremska Mitrovica – Na sednici Skupštine grada Sremska Mitrovica doneto je nekoliko odluka vezanih za planove detaljne regulacije prostora u gradu i pojedinim seoskim naseljima, a sve one doprinose izgradnji i razvoju. Planovi se odnose  na stambene blokove u gradu kako bi se centralne zone stavile u funkciju izgradnje i  uopšte privredne aktivnosti, ali i na neka naselja poput Ležimira, Laćarka i drugih.
– Planovi daju velike šanse za izgradnju u gradu kako za  one koji poseduju zemljište tako i za grad koji će ostvariti prihode po osnovu komunalnog opremanja. Što se tiče seoskih sredina  značajan je plan naselja  “Ledine 2” u Laćarku koji daje mogućnost građanima  da konačno legalizuju svoje objekte. Plan detaljne regulacije zone  Ležimir Kuštilj omogućiće da se stavi u funkciju prostor oko hotela Ležimir, odnosno njegovu prodaju ili drugi vid privredne aktivacije, objasnio je gradonačelnik Vladimir Sanader.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: