• petak, 19. april 2024.
Aleksin svet dinosaurusa
Kultura | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Aleksin svet dinosaurusa

9. jun 2017. godine

Sremska Mitrovica – Učenik sremskomitrovačke Osnovne škole “Sveti Sava” Aleksa Teodorović, večeras je u  Lapidarijumu Muzeja Srema u Sremskoj Mitrovici održao predavanje pod nazivom “Aleksin svet dinosaurusa”.

Aleksino rpedavanje u LapidarijumuAleksa je danas završio peti razred osnovne škole. Prvu knjigu o dinosaurusima dobio je kao četvorogodišnjak. Najviše voli da čita enciklopedije, a dobro poznaje i istoriju, posebno istoriju Sirmijuma od nastanka, do propasti Rimskog carstva

Zanimljivo je da je ovo drugo Aleksino predavanje, a prvo je održao u okviru manifestacije “Noć muzeja”. Pored toga, ovaj mališan je do sada bio i mali vodič posetiocima kroz postavke u Muzeju Srema.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: