• sreda, 24. april 2024.
Visoka škola „Sirmijum″ – stazama kvaliteta
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Visoka škola „Sirmijum″ – stazama kvaliteta

29. maj 2017. godine

Sremska Mitrovica – Visoka škola strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – „„Sirmijum“ nedavno je ispratila još jednu generaciju studenata prosvetne i informatičke struke. Apsolventi studijskih programa Strukovni vaspitač, Strukovni vaspitač dece u jaslicama, Strukovni vaspitač-menadžer i Strukovni poslovni informatičar proslavili su apsolventsko veče zajedno sa direktorom i profesorima Škole u jednom mitrovačkom restoranu.

Sa proslave apsolvetntske veceriU prostorijama Visoke škole, uz prigodan program, održana je svečanost dodele diploma generaciji studenata koja je prešla jednu stazu kvaliteta na kojoj je stekla znanja iz svoje struke. U svom obraćanju, direktorka Škole, dr Gordana Mijailović, čestitala im je u ime kolektiva i  poručila da je stečena diploma potvrda njihove stručnosti, ali ona ne znači i kraj njihovog obrazovanja.

– Budite spremni za dalje učenje, jer vaš profesionalni razvoj tek sada počinje. Ma koliko kvalitetno bilo, inicijalno obrazovanje ne može da vas u potpunosti pripremi za sve ono što se od vas očekuje i što zahteva profesija kojom ćete se baviti… Zato i naša škola ima obavezu da se razvija i da svojim diplomcima omogući da se dalje profesionalno razvijaju u svojoj školi, u poznatom okruženju i uz podršku nastavnika koji su ih vodili kroz proces inicijalnog obrazovanja. Vaspitači mogu da nastave obrazovanje na studijama drugog stepena, za sada na studijskom programu Strukovni vaspitač specijalista za ranu inkluziju i da se specijalizuju za rad sa decom sa specifičnostima u razvoju. Nadamo se da ćemo do jeseni moći da vam omogućimo master strukovne studije za zvanje strukovni master vaspitač.  U ime kolektiva Visoke škole, želim vam uspeha u daljem životu i radu i neka vas na tom putu uvek prati sreća, rekla je direktorka Mijailović.

Događaj su učinili svečanijim učenici Muzičke škole ,,Petar Kranjčević” iz Sremske Mitrovice, Sara Nikolić, flauta i Ognjen Nikolajević, gitara,  izvođenjem  Pjacola: Caffe 1930.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: