• sreda, 24. april 2024.
Prvi rumski rebalans
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Prvi rumski rebalans

5. maj 2017. godine

Ruma – Skupština Opštine Ruma usvojila je na svom prošlonedeljnom zasedanju Odluku o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine za 2017. godinu. Predsednik SO Ruma Stevan Kovačević je izjavio da je prvi rebalans prouzrokovan značajnim prilivom sredstava sa viših nivoa vlasti što će se, kako je naglasio, pozitivno odraziti na kvalitet života Rumljana.

– Opština Ruma je dobila namenska sredstva od Ministarstva za rad, zapošljavanje u iznosu od 10.214.072,61 dinara, a taj novac je sada raspoređen po odgovarajućim pozicijama u budžetu. I ovaj rebalans je svojevrsna potvrda da smo na dobrom putu da ostvarimo sve zacrtane ciljeve za ovu budžetsku godinu. Mi smo opština koja se vrlo brzo razvija, što nas sve u lokalnoj samoupravi veoma raduje, rekao je Kovačević.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: