Dani Vojvodine

Mitrovčani na „Danima Vojvodine u Temišvaru“

Turistička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju “Dani Vojvodine u Temišvaru“ u sredu 17. maja.

Kako je saopštila Turistička organizacija Vojvodine, u 14 časova, na glavnom trgu ovog prelepog rumunskog grada, ispred restorana „Lloyd“, predstaviće se Turistička ponuda Autonomne pokrajine Vojvodine. Cilj ovog događaja je predstavljanje turističkih potencijala Vojvodine novinarima, privrednicima i stanovništvu Temišvara s ciljem dovođenja većeg broja rumunskih turista u Vojvodinu.

Na manifestaciji će, pored Turističke organizacije Vojvodine, učestvovati turističke organizacije gradova Vršca i Sremske Mitrovice zajedno sa još desetak turističkih organizacija opština iz Vojvodine, kao i predstavnici Privredne komore Vojvodine, vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine.

Cilj ovog dogadjaja je udruživanje privrednih subjekata Rumunije i Vojvodine i predstavljanje privrednih i turističkih potencijala Vojvodine upravi, privredi i stanovništvu Temišvara. Poslovni susreti privrednika Vojvodine i Temišvara omogućiće uspostavljanje poslovne saradnje, kao i pronalaženja novih tržišta za njihove proizvode.

U okviru manifestacije, takođe u sredu 17. maja, u restoranu „Lloyd“ u Temišvaru organizovaće se Dani vojvođanskih vina sa početkom u 19 časova po lokalnom vremenu.

 

Kategorije Društvo Sremska Mitrovica Vesti