• četvrtak, 25. april 2024.
Modni kutak
Sremicin kutak
0 Komentara

Modni kutak

14. april 2017. godine

Prugice

Ovaj trend jednostavno ne jenjava. Pruge su među vodećim trendovima već nekoliko sezona, a to se neće promeniti ni u skoroj budućnosti. U ormaru sigurno imate barem jedan komad odeće koji je na pruge, a ako ga niste dosad nosili, 2017. je prava godina za njegovu “inauguraciju”.

 Živopisne patike

Još jedan trend koji je bio veliki hit tokom ove godine, patike će postati još popularnije iduće godine. Od sportskih modela pa do onih sa šljokicama ili leopard printom, ova će sportska obuća svakako upotpuniti vaše outfite. Patike u bojama i s aplikacijama biće hit.

Jednostavna elegancija

Ovaj trend je uvek prisutan i nepogrešiv, ali u 2017. koncept jednostavne elegancije zaći će u pomalo neistražene vode. Naime, naglasak će biti na kombinovanju komada odeće inspirisanim sportskom garderobom. Uživaćemo u sportskoj eleganciji!

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: