• petak, 19. april 2024.
Vozači, više opreza!
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Vozači, više opreza!

17. mart 2017. godine

Sremska Mitrovica – Pripadnici Saobraćajne policije će u narednom periodu preduzeti pojačanu kontrolu učešća poljoprivrednih mašina u saobraćaju, a poseban akcenat biće stavljen na ispitivanje ispravnosti svetlosno-signalnih uređaja, smeštaja i prekrivanja tereta.

– Početak je poljoprivredne sezone i sve je više mehanzacije na putevima. Zbog toga ćemo vršiti pojačane tehničke kontrole. Apelujemo na vozače poljoprivrednih mašina da povedu računa o svojim vozilima. Takođe, pozivamo i druge učesnike u saobraćaju da poštuju pravila radi bezbednosti svih nas, rekao je Srđan Jeftić, komandir Saobraćajne policijske ispostave u Sremskoj Mitrovici, uz napomenu da će se vršiti i stalne kontrole alkoholisanosti vozača.

Tokom protekle godine, na području Policijske uprave Sremska Mitrovica, dogodilo se 40 saobraćajnih nesreća u kojima su učestvovali vozači traktora, deset lica je zadobilo telesne povrede i nije bilo smrtnih slučajeva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: