• subota, 20. april 2024.
Unapređenje saobraćajne infrastrukture u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti
1 Komentar

Unapređenje saobraćajne infrastrukture u Sremskoj Mitrovici

31. mart 2017. godine

Sremska Mitrovica – U sklopu unapredjenja putne infrastrukture u Mesnoj zajednici ” Slobodan Bajić Paja” u Sremskoj Mitrovici počela je izgradnja parkinga i autobuske okretnice kod hrama Svetih Sirmijskih mučenika. Radovi se finansiraju iz budžeta grada, a gradilište je obišao gradonačelnik Vladimir Sanader sa saradnicima. Na području ove gradske mesne zajednice uradjena je kanalizacija u Radinačkom putu, uskoro treba da počne gradnja iste mreže u Novosadskoj ulici, u pripremi je dokumentacija za kanalizaciju u još dve ulice. Tokom naredne dve godine u infrastrukturu ove mesne zajednice biće uloženo 20 miliona dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Unapređenje saobraćajne infrastrukture u Sremskoj Mitrovici”

  1. Malobosanac kaže:

    Neke ulice u MZ “Slobodan Bajić Paja” nemaju poritlan put i asfalt (Kralja Tvrtka npr), a neke dobijaju kanalizaciju. :-\

Ostavi komentar

%d bloggers like this: