• petak, 19. april 2024.
Narodni lekovi
Sremicin kutak
0 Komentara

Narodni lekovi

16. mart 2017. godine

Za detoksikaciju

Ključ je u tome što se najveći broj otrova taloži u crevima, a zbog tih toksina se u telu i razvijaju maligne bolesti.

Sastojci:
– 500 g šargarepe
– 500 g cvekle
– šaka suvih kajsija
– šaka suvog grožđa
– kašika meda

Priprema: 
Povrće sitno iseckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća. Dodajte po jednu šaku seckanih suvih kajsija i suvog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Čim provri, skinite lonac sa ringle.

Kad se malo ohladi, dodajte jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suvom mjestu. Nakon toga tečnost dobro procedite. Tečnost pijte, a ostatak možete da iskoriste u pripremi jela. Čuvajte u frižideru.

Primena:
Ova količina biće vam dovoljna za dva dana. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno pre obroka.

Čišćenje creva pomoću ovog recepta trebalo bi da traje mjesec dana. Nakon toga, creva su preporođena. Ova tečnost korisna je za lečenje raka, ali i za preventivu kancera.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: