• subota, 20. april 2024.
Miting SNS u Sremskoj Mitrovici
Politika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Miting SNS u Sremskoj Mitrovici

3. mart 2017. godine

Sremska Mitrovica – Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju nastavio je mitingom u prepunoj velikoj sali Poslovno-sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici. Mitingu su prisustvovali funkcioneri SNS i ministri u Vladi Srbije među kojima i ministar poljoprivrede, dugogodišnji gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, pokrajinski premijer Igor Mirović, te lideri stranaka vladajuće koalicije.

Miting u smObraćajući se prisutnima Aleksandar Vučić je podsetio da je u Sremskoj Mitrovici bio 7 puta, a tokom tih poseta 5 puta je otvarao nove fabrike.

– Znam da mnogi ljudi u Srbiji nisu zadovoljni, očekuju mnogo i žele više, to ne moraju da govore oni koji su odlučivali da li žive na najskupljim apartmanima na Menhetnu. Potreban nam je kontinuitet i stabilnost. Prvi put da je naš izvoz veći u Hrvatsku i Sloveniju. Kad se govori o penzionerima, oni koji najteže žive imali su najviše strpljenja jer znaju šta je država i vole je. Ja sam penzionerima beskrajno zahvalan. Od ove godine će penzije i plate biti uvećani. Ne pričam ja ovo da bi se dodovorio, ja odluku donosim kad srpski budžet to može da izdrži – poručio je Aleksandar Vučić.

ALEKSANDAR VUVIC NA MITINGU U SMPozdravljen od hiljada simpatizera Aleksandar Vučić je poručio da nikome neće dozvoliti da od Srbije pravi Ukrajinu i Makedoniju.

– Nijednu telefonsku sednicu vlade nismo imali, niko sa strane nije odlučivao već samo ministi izabrani od strane naroda. Ovo je naša zemlja i ne pripada drugom. Mi imamo pravo da uradimo najbolje za našu zemlju. Imate i takve interese da mnoge zemlje žele slabije predsednika vlade i Srbije. Tu lekciju smo naučili nikada nećemo iči protiv Republike Srpske iako poštujemo BIH i nikada nećemo u dozvoliti da neko ugrožava srpski narod – naglasio je Vučić.- Morate biti ponosni na našu zemlju, napredujemo u regionu, naš ekonomski rast je najveći, inflacija najniža, u godinama koji dolaze biće veće plate i pnzije.

Mitrovica miting snsMinistar u Vladi srbije Rasim Ljajić obraćajući se okupljenima istakao je da nije stvar u tome da li nam se sviđa ili ne sviđa nešto, već da imamo odgovornost prema našoj zemlji, zato nam treba jak predsednik.

– Aleksandar Vučić treba da bude predsednik, on će da ujedini i pomiri Srbiju, jer je odgovoran državnik i Srbiju će da ujedini takav predsednik – poručio je Ljajić.

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije i predsednik PUPS-a Milan Krkobabić poručio je da je Srbiji nužna dugoročna stabilnost kroz stabilnost penzija i plata.

– Do kraja ove godine, ako nastavimo da budemo odgovorni, racionalni, uspešni, svi se mogu nadati da će imati veće plate i penzije, a to donosi dugoročnu stabilnost, ekonomsku i finansijsku, tako da Srbija nema alternativu, a nema je ni Vučić – rekao je Krkobabić na današnjem mitingu.

Okupljenima se obratio i mladi poljoprivrednik Sreten Timotijević. On je rekao da se njegova porodica dugo bavi poljoprivredom i da mlad ćovek može živeti od poljoprivrede.

– Moja ideja je da ceo proces proizvodnje podigne na višem nivou. Nadam se da će mi mere i podsticaji Vlade Srbije u tome pomoći. Politika koju sporovodi Aleksandar vučić doneće bolji život, posebno nama maladima, i stoga sam ga podržao za predsedničkog kandidata – rekao je Timotijević.

Lider Pokreta Socijalista Aleksandar Vulin poručio je na mitingu: “Gleda Srbija i zna i izabrala je Srbija da bude uz Vučiča, da mu poveri ono najdragocenije budućnost, Srbiju koja se neče vratiti u mrak DOS-a, kad su odlučivali stranci. Srbija je izabrala nadu da sledi Aleksandra Vučića. I u vremenu koje dolazi Srbija hoće da bude dostojna svojih predaka”.

Vlasnik ‘Mitrosa’ Johan Gerlinger zahvalio se na pozivu da govori na skupu.

Mitros će putem prodaje mesa na domaćim i svetskim tržištima podržati privredu Srbije. Mitros će biti pouzdan partner na koji se Srbija može osloniti. Stabilnost i kontinuitet su važni za jednog investitora. Sve ovo sam pronašao u gospodinu Vučiću koji je podržao investiciju u Mitrosu – poručio je Gerlinger.- Ja kao investitor mogu da pozdravim da se Aleksandar Vučić kandiduje za najvišu funkciju. To Srbiji donosi stabilnost i kontinuitet. Iskoristitee šansu da se opredelite za stabilnost i kontinuitet i glasajte za Aleksandra Vučića.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: