• petak, 29. mart 2024.
Lepota i zdravlje
Sremicin kutak
0 Komentara

Lepota i zdravlje

13. mart 2017. godine

Prirodne maske

Ako je vaš tip kože normalan:

Kako biste napravili vaš idealan piling uzmite žumance, med i maslinovo ulje. Kašičicu meda i maslinovog ulja pomešajte sa žumancetom i nanesite na očišćeno lice i vrat. Dozvolite da ova mešavina odstoji 25 minuta. Odmah po ispiranju lica nanesite vašu omiljenu dnevnu kremu.

Ukoliko je vaša koža masna:

Griz dobro ubija masnoću. Ali, da bi rezultat bio što delotvorniji uz kašiku griza umutite belance kako biste dobijenu masku naneli na lice. Nakon 20 minuta kružnim pokretima prstiju masirajte svoje lice. Ubrzo nakon masiranja skinite masku hladnom vodom i stavite kremu na lice.

Ako imate problem sa suvom kožom:

Šargarepa i mleko odličan su spoj za oporavak suve kože. Zato izrendajte šargarepu i u činiju dodajte pola kašike bademovog ulja, a sve zajedno pomešajte sa kašikom kiselog ili slatkog mleka. Masku koju ste napravili nanesite na lice i pustite da ostoji 30 minuta, a nakon toga je isperite.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: