• četvrtak, 28. mart 2024.
Dedeljene nagrade najboljim sportistima Srema
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Dedeljene nagrade najboljim sportistima Srema

10. februar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Kajakaš Marko Tomićević, najbolji je sportista – senior Srema za prošlu godinu. Tako je odlučio žiri u sastavu kojeg su činili iskusni sportski novinari Sava Lovčanin, Dragan Bursać, Živko Radivojević i Stevo Lapčević urenidk sportske rubrike našeg lista. Najsjajnije priznanje Tomićević je dobio zahvaljujući domaćim i međunarodnim takmičenjima, među kojima pre svih treba istaći medalju na prošlogodišnjih Olimpijadi i Riju.

Najbolji junior je Marija Kolarević, čan streljačkog društva Jedinstvo  iz Stare Pazove. Ona je osvojila zlato na evropskom prvenstvu u gađanju puškom uz novi nacionalni rekord, a za ovaj i druge ostvarene rezultate po izboru pokrajinskog i nacionalnog Streljačkog saveza svrstana je u red najboljim mladih strelaca Vojvodine I Srbije. Članica je reprezentacije Srbije.

Najboplja ekipa u prošloj godini bila je ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Jedinstvo iz Stare Pazove. Pazovčanke igraju Superligu Srbije, trenutno sun a prvom mestu, imaju šest bodova u odnosu na Vizuru. Igrale su CEV kup, a osvajačice su Superkupa Srbije, što je najveći uspeh kako u istoriji kluba tako I u ženskoj odbojci u Sremu uoošte.

Najbolja škola je Srednja ekonomska škola “Deveti maj” iz Sremske Mitrovice koja je I ove godine osvojila najveći broj bodoba na svim zvaničnim školskim takmičenjima.

Nagrade najboljim sportistima dodeljene su Hotelu “Srem” u Sremskoj Mitrovici, a od naredne godine, kada se nagrada bude dodeljivala po 58. put  posebna priznanja dodeljivaće se i najboljim trenerima.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: