• petak, 19. april 2024.
IZBOR SPORTISTE GODINE
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

IZBOR SPORTISTE GODINE

7. decembar 2016. godine

Predlozi do kraja godine!

I ove godine “Sremske novine” vrše izbor najboljeg sportiste Srema za godinu koja polako ostaje za nama.

Izbor se vrši jubilarni 55. put i uvek sa istim ciljem: da se najbolji nagrade, da im se da podstrek da u svom radu istraju, ali i da se onima koji tek ulaze u svet sporta ukaže na prave svetionike koji su pokazali i dokazali da se borbom u sportskim arenama mogu ostvariti vrhunski rezultati. Najbolji senior u poslednjoj anketi “Sremskih” bila je atletičarka mitrovačkog Sirmijuma Dragana Tomašević.

Kao i obično, i ove godine sve vaše predloge za sportistu godine u kategoriji juniora, seniora i sportskih kolektiva, možete do kraja godine slati na adresu: “Sremske novine”, Trg Vojvođanskih brigada 14/2, 22.000 Sremska Mitrovica, sa naznakom “Za izbor sportista godine”, kao i putem internet adrese redakcija@sremskenovine.co.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: