• petak, 19. april 2024.
Kako je otkriveno gotovo 11 kilograma marihuane u pregrađenom rezervoaru
Crna hronika
0 Komentara

Kako je otkriveno gotovo 11 kilograma marihuane u pregrađenom rezervoaru

22. septembar 2016. godine

Batrovci – Zajedničkom akcijom carine i policije 21. septembra  na graničnom prelazu Batrovci sprečen je pokušaj krijumčarenja gotovo 11 kilograma marihuane u pregrađenom rezervoaru.

–  Droga je otkrivena na izlazu iz Srbije, u automobilu ”Mercedes E220 CDI” albanskih  registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji albanski državljanin u društvu 27-godišnjeg sunarodnika.

Carinici i policajci su najpre detaljno pregledali vozilo, ali zbog nemogućnosti da se  izvrši kontrola nedostupnih fabričkih šupljina, automobil je upućen na carinski  mobilni skener, saopštila je Uprava carina.

Analizom dobijene slike javila se sumnja da je rezervoar za pogonsko gorivo pregrađen po dužini, zbog čega su policijski i carinski službenici morali da izvade rezervoar kroz prtljažni prostor automobila ne bi li utvrdili šta se zapravo u njemu nalazi.

Tada je potvrđeno da se sa donje strane rezervoara, u polovini u kojoj se nije nalazilo gorivo, nalazi prorez veličine 15×40 cm koji je zatvoren isečenim delom rezervoara i ulepljen crnim silikonom.

Tek kada su odvojili isečeni deo, službenici su u unutrašnjosti rezervoara ugledali skriveni sadržaj: 8 paketa marihuane, ukupne težine 10.788 grama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: