• četvrtak, 18. april 2024.
Prodefilovalo na desetine brodova
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Prodefilovalo na desetine brodova

28. avgust 2016. godine

Sremska Mitrovica – Sava je podrhtavala od naleta i udara pramaca, lelujavo se izvijajući u boji muzike koja je sa bine postavljene tik uz vodu bila centar okupljanja svih onih koji su protekle subote rešili da budu deo ovogodišnjeg, drugog po redu „Karnevala brodova“ u Sremskoj Mitrovici kojim je grad u koji je baš Savom iz dalekog Brazila stigla i olimpijska medalja, obeležio kraj ovogodišnje kupališne sezone.

Kao i prošle godine organizatori Karnevala, Centar za kulturu „Sirmiumart“ i Turistička organizacija Sremske Mitrovice uz pokroviteljstvo Grada Sremska Mitrovica, raznovrsnim programom kako na vodi tako i na kopnu, omogućili su Mitrovčanima svih generacija da dobrom zabavom proslave još jedno leto i reku koja iz godine u godinu pleni sve više žitelja grada koji je kroz čitavu istoriju svoju sudbinu vezao upravo za Savu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: