• petak, 26. april 2024.
Okrugli sto o prekograničnim projektima
Vesti | Šid
0 Komentara

Okrugli sto o prekograničnim projektima

19. jul 2016. godine

Šid Pomoćnik presednika opštine Šid, Nebojša Ilić, učestovao je protekle nedelje na okruglom stolu, čija je tema bila “Bilateralni odnosi Srbije i Hrvatske, manjinska politika i evropske integracije”. Okrugli sto je održan u Beogradu, u organizaciji Foruma za etničke odnose i Fondacije za otvoreno društvo Srbije.

U okviru panela na temu “Ekonomska i prekogranična saradnja”, Nebojša Ilić je u svom izlaganju, pored ostalog, istakao snažnu opredeljenost rukovodstva opštine Šid, upravo u smeru što većeg učešća na prekograničnim projektima, vezanim za sredstva pristupnih fondova Evropske unije, kao i namerom i spremnošću da se od Šida uskoro napravi mesto sa najizraženim potencijalom za investitore.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: