• subota, 20. april 2024.
Crna hronika
0 Komentara

Kroz grad 139 kilometara na sat

9. jun 2016. godine

Sremska Mitrovica – Zbog velikog broja pešaka i biciklista na ulicama, među kojima je i puno dece, Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici apelovala je na građane, posebno na vozače motornih vozila, da poštuju sva saobraćajna pravila a naročito ograničenje brzine kretanja svojih vozila.

Radar-Fama-Laser-IIIKako je saopšteno, prilikom radarske kontrole brzine, saobraćajna policija je juče u Sremskoj Mitrovici zaustavila vozača automobila marke “BMV” koji je vozio brzinom od 139 kilometara na čas, za 89 kilometara više nego što je dozvoljeno zakonom. Protiv njega je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Zaprećena novčana kazna iznosi 100.000 dinara.

Istog dana, na autoputu je zaustavljen vozač “audija” – strani državljanin koji je vozio brzinom od 203 kilometra na čas, za 83 kilometra većom od dozvoljene. Prekršajni sud mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara i zabranu upravljanja motornim vozilom na području Srbije u trajanju od osam meseci.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: