• četvrtak, 28. mart 2024.
Sela dobijaju prioritet
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Sela dobijaju prioritet

26. decembar 2015. godine

Otvaranje ambulanteČalma – Otvaranjem nove Ambulante i uređene zgrade Mesne zajednice, lokalna samouprava je još jednom stavila do znanja da će značajna sredstva i u narednoj godini staviti na raspolaganje upravo seoskim mesnim zajednicama, a rad na njihovoj obnovi i unapređenju kvaliteta života na selima biće jedna od strateških delatnosti Sremske Mitrovice u narednom periodu, rekao je Gradonačelnik Branislav Nedimović, prilikom posete Čalmi. On je istakao da će u godinama koje dolaze upravo razvoj sela biti od suštinske važnosti za dalji razvoj grada i dodao da čelnici samouprave neće dopustiti da sela kasne za svojim gradom.

– Vrlo brzo nas očekuju radovi u Šašincima, Bešenovu, Radenkoviću, verovatno i u Mačvanskoj Mitrovici, Martincima, Kuzminu i Grgurevcima, a ukoliko budemo uspeli da u narednoj godini u našu Mitrovicu dovedemo nove investitore, imaćemo razloga da budemo više nego zadovoljni, objasnio je Nedimović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: