• sreda, 24. april 2024.
Počelo grejanje u Sremskoj Mitrovici
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Počelo grejanje u Sremskoj Mitrovici

8. oktobar 2015. godine

Sremska mitrovica – U Sremskoj Mitrovici je jutros  počela grejna sezona, Za sada sve protiče bez problema, a iz “Toplifikacije“ pozivaju građane da svaki problem u isporuci toplotne energije prijave Tehničkoj službi ovog preduzeća.

Što se tiče zahteva za isključenje s mreže, bez obzira na početak grejne sezone, ovaj posao će biti završen u narednih desetak dana kod svih koji to žele mada je poslednjih dana povećan broj odustanaka od zahteva za isključenje sa toplovoda, a tome su doprinele i sve učestalije najave pojeftinjenja cene daljinskog grejanja.

U “Toplifikaciji” ne isključuju mogućnost pojeftinjenja cene grejanja, ali će konačnu reč o tome dati lokalna samouprava.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: