Gradska kuća u Sremskoj Mitrovici

Na kolektivnom venčanju 30 parova!

Sremska Mitrovica – Na prvom kolektivnom venčanju, koje će se sedmog novembra održati u Sremskoj Mitrovici, venčaće se 30 parova, umesto 20 kako je prvobitno planirano! Zbog veliko interesovanja mladenaca, gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović je zatražio od svojih saradnika da izađu u susret željama sugrađana i omoguće venčanje što većem broju zainteresovanih parova tako da će se ukupno venčati 30 parova mladenaca.

– Dan grada i gradsku slavu nećemo obeležavati megalomanskim slavljima, niti velikim koncertima. Želimo da ove datume obeležimo na najlepši mogući način, a to je venčanje što većeg broja parova. Grad će iznaći načina da obezbedi sve što je potrebno da još deset budućih bračnih parova uživa u kolektivnom venčanju, a nama je drago što je ova ideja dobro prihvaćena – kaže gradonačelnik Nedimović.

Još deset parova koji žele da se kolektivno venčaju, moraju, zbog ogromnog interesovanja, požuriti s prijavama koje će se ponovo primati od srede, 21. oktobra u Matičarskoj službi.

 

Kategorije Sremska Mitrovica