• petak, 19. april 2024.
DOBRODOŠLI U POZORIŠTE!
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Kultura | Vesti
0 Komentara

DOBRODOŠLI U POZORIŠTE!

21. jul 2015. godine

Sremska Mitrovica – Pozorišna manifestacija „Tragovi“ 2015. započela je sinoć performansom “Pozorištu u čast”, na platou ispred Pozorišta „Dobrica Milutinović“. Performans je privukao pažnju publike i slučajnih prolaznika nastupom glumaca sremskomitrovačkog pozorišta, uz muzičku pratnju lokalnog benda „Desert rose“ – acoustic.

Prema rečima direktorice Pozorišta „Dobrica Milutinović“, Jelene Janković, ovaj događaj je održan kao najava još jedne letnje pozorišne manifestacije u Sremskoj Mitrovici.

– Na ovaj način smo uputili dobrodošlicu našoj publici. Čeka nas deset dana raznolikih pozorišnih sadržaja koji će se održavati u lapidarijumu Muzeja Srema. U slučaju lošeg vremena, predstave će se igrati u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ – rekla je Jelena Janković i dodala da će se predstava „Silovanjeee!“ iz tehničkih razloga svakako igrati u pozorištu.

Pozorišno leto “Tragovi 2015.” organizuje mitrovačko pozorište uz podršku Grada Sremska Mitrovica, Muzeja Srema, Centra za kulturu “Sirmijumart” i Kancelarije za mlade Grada Sremska Mitrovica.

M. T. – Sl. N.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: