• četvrtak, 25. april 2024.
Usvojen Plan detaljne regulacije Termala
Vesti | Irig
0 Komentara

Usvojen Plan detaljne regulacije Termala

20. april 2015. godine

Irig – Odbacivši kritike opozicije koja je nastojala da ukaže na tehničke i materijalne propuste, skupštinska većina iriškog parlamenta usvojila je na prošlonedeljnoj 33. po redu sednici Skupštine opštine Odluku o izradi Plana detaljne regulacije užeg područja Banje „Termal“ u Vrdniku. Kako je u obrazloženju Odluke istakao Radojica Jeknić, prvi čovek Službe za zaštitu životne sredine i urbanizam, razlog za donošenje ovog akta leži kako u želji da se utvrde jasna pravila uređenja i građenja za ceo prostor na koji se plan odnosi, odnosno u nastojanju da se kod pokrajnske administracije konkuriše na Konkrs za dobrijanje sredstava za sufinansiranje izrade planskih dokumenata.

Odbornici većine u nastavku sednice dali su, između ostalog saglasnost na predlog Sporazuma o saradnji Iriga i Drvara i imenovali članove Štaba za vanredne situacije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: