• subota, 20. april 2024.
Humanost mladih rotarijanaca
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Humanost mladih rotarijanaca

18. decembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – U organizaciji Pozorišta „Dobrica Milutinović“ i Rotaract kluba Sremska Mitrovica u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici 12. decembra je izvedena predstava „Uspavanka za poplavljeni bal“. Predstava je humanitarnog karaktera u okviru akcije „Budi i ti deda mraz“, kojom se prikupljaju sredstva za novogodišnje paketiće za decu sa Odeljenja pedijatrije Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Tim povodom predsednk Rotaract kluba Sremska Mitrovica Boris Konjević iskoristio je priliku da se zahvali  prisutnoj publici, zatim Pozorištu „Dobrica Milutinović“ i direktorki Jeleni Janković bez čije podrške ova akcija ne bi bila moguća, kao i glumcima koji su se odrekli svojih honorara za ovu predstavu. Konjević je, na kraju, sa zadovoljstvom istakao da je prikupljeno dovoljno sredstava da se akcija realizuje.

Ovoj akciji poridružio se i kafić „Yucon“ koji je nakon predstave organizovao humanitarnu žurku i deo prihoda od te večeri donirao za nabavku paketića.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: