• utorak, 16. april 2024.
Rebalans budžeta
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Rebalans budžeta

1. jul 2014. godine

Inđija-Na 44. sednici Opštinskog veća u Inđiji usvojen je predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2014. godinu. Sednicom je predsedavao zamenik predsednika opštine Milan Bodiroža koji je tom prilikom istakao.
–Rebalansom će budžet opštine Inđija za 2014. godinu biti umanjen za nešto više od osam miliona dinara. Zapravo, ovde je došlo samo do preraspodele određenih aproprijacija u budžetu, i to za investicije koje su u toku i za konkurse Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo koji se odnose na drugu fazu izgradnje fekalne kanalizacije u Beški i kopanje bunara. Došlo je i do smanjenja mase za plate zaposlenima u Opštinskoj upravi, u Biblioteci „Dr Đorđe Natošević“ i u Kulturnom centru, na osnovu izveštaja Državne revizije, a odustalo se i od završetka novog krila zgrade Opštinske uprave Inđija objasnio je Bodiroža.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: