Zgrada Policijske uprave

Eksplozija pa i tuča

Zgrada PUSremska Mitrovica - U ponedeljak ujutro u selu Putinci kod Rume, u dvorište kuće A. K.  najpre je bačena bomba, a potom je došlo do tuče u kojoj su povređene tri osobe.

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili i po ovlašćenju nadležnog tužioca odredili zadržavanje do 48 časova B.G. (24), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i A.K. (43), za  učestvovanje u tuči.

B.G. se tereti da je u ponedeljak ujutro, zajedno sa dve još nepoznate osobe, bacio eksplozivnu napravu u dvorište kuće A.K. na području Rume, nakon čega je došlo do tuče u kojoj je teško povređena jedna, a lakše dve osobe.

Kako je saopštila policija, postoji sumnja da je u prethodnom periodu, B.G. prodavao drogu maloletnom sinu A.K. Prilikom pretresa, policija je u kući B.G. pronašla manju količinu biljne mase nalik na marihuanu, nakon čijeg veštačenja će biti podneta i odgovarajuća prijava.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju ostalih okolnosti vezanih za ove događaje.

Kategorije Crna hronika Vesti