• subota, 20. april 2024.
Humanost na delu
Vesti | Inđija
0 Komentara

Humanost na delu

27. decembar 2013. godine

Радост за око 500 малишанаInđija-Juče je u Kulturnom centru Inđija podeljeno preko 500 novogodišnjih paketića koje su, pored opštine, obezbedile kompanije i udruženja koja posluju u Inđiji ,koji su se pridružili akciji „Humanost na delu“. Pored paketića mališanima je priređena i predstava uz prisustvo Deda mraza. Paketići su podeljeni deci korisnika materijalne pomoći Centra za socijalni rad, deci sa invaliditetom, deci bez roditeljskog staranja i deci  romske nacionalne zajednice.

-Opština Inđija nije ove godine sama obezbedila paketiće za najugroženiju decu, pomogle su nam kompanije i udruženja iz naše opštine. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim svima koji su se uključili u našu akciju, pokazali visoku socijalnu svest i obezbedili paketiće za decu iz najugoroženijih porodica- istakao je Petar Filipović, predsednik opštine Inđija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: