• subota, 20. april 2024.
Privremeno zatvoren azil za pse
Vesti | Šid
0 Komentara

Privremeno zatvoren azil za pse

29. oktobar 2013. godine

Napušteni psi u aziluŠid – Od kako je stupio na snagu novi pravilnik o smeštaju napuštenih pasa i mačaka lutalica privremeno prihvatilište za pse u Šidu, koje se nalazi na prostoru Vašarišta, nije više u funkciji, saznajemo od Milene Petko, šefa Odeljenja pružanja komunalnih usluga u JKP „Standard“. Prema njenim rečima, inspekcijskim rešenjem azil je privremeno atvoren, jer je novi pravilnik tako rigorozan da na teritoriji Vojvodine i Srbije postoji samo par azila koji zadovoljavaju takve uslove.

Ipak, u „Standardu“ veruju da to rešenje o privremenom zatvaranju neće još dugo biti na snazi, jer su u poslednjih par godina u ovom preduzeću uradili mnogo toga kako bi unapredili rad prihvatilišta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: