• petak, 29. mart 2024.
Pretukli komunalnog isnpektora
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Pretukli komunalnog isnpektora

23. jul 2013. godine

Kafe bar Grand prixPećinci – Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da se A. T. (41) i J. P. (26), sa područja Pećinaca, terete da su, u alkoholisanom stanju, u subotu posle ponoći, ispred ugostiteljskog objekta “Grand pri” u Pećincima, verbalno i fizički napali opštinskog komunalnog inspektora koji se nalazio na dužnosti i naneli mu telesne povrede. Povređenom inspektoru ukazana je lekarska pomoć u Domu zdravlja u Pećincima, a zatim u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu.

A. T. se takođe tereti, da je neposredno pre napada, razbio staklo i far na službenom vozilu Opštine Pećinci.

Zbog  postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i uništenje i oštećenje tuđe stvari, policija je A.T. lišila slobode i nakon zadržavanja do 48 časova, privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici. Odlukom sudijskog veća, osumnjičeni je pušten da se brani sa slobode.

Protiv J.P. biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, nakon izlaska iz bolnice.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: