• subota, 20. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Poginula 17-godišnja devojka

4. jul 2013. godine

Zgrada Policijske uprave Sremska MitrovicaSremska Mitrovica – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, pre ponoći, u Čalmi, područje Grada Sremska Mitrovica,  život je izgubila N.T. (17), a tešku telesnu povredu zadobio je B.G. (20).

Kako je saopštila Policijska uprava, do nesreće je došlo kada je putnički automobil “ford eskort” kojim je upravljao G.L. (42) iz Erdevika, naleteo na pešake koji su se kretali desnom stranom Ulice Pobeda prema centru sela.

Uviđaj na licu mesta je izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici,u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je G.L. lišila slobode i odredila mu zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden istražnom  sudiji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: