• sreda, 24. april 2024.
Svedočanstvo razvoja škole i grada
Kultura | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Svedočanstvo razvoja škole i grada

12. april 2013. godine

 

 

Sremska Mitrovica

Sa svečane akademije

– Nizom prigodnih đačkih aktivnosti, izložbom likovnih radova nastavnika i učenika, promocijom monografije i svečanom akademijom, Mitrovačka gimnazija je, od 8. do 12. aprila, svečano obeležila svoj veliki jubilej – 175 godina postojanja i rada. U čast proslave ove značajne godišnjice izašao je i novi broj školskog lista “Gimnazijalac”, koji učenici dva puta godišnje pripremaju zajedno sa svojim profesorima (glavni i odgovorni urednik Đorđe Domazet). Gimnazijalci su javno pokazali svoje poznavanje stranih jezika, u posetu primili osnovce, birali talente, takmičili se u znanju (kviz) i sportskim veštinama, pripremili pozorišnu predstavu “Tvrdica”, koja zbog dana žalosti nije izvedena…

Na likovnoj izložbi u Muzeju Srema, koju je osmislila  istoričarka umetnosti Aleksandra Kutuzov Antić, predstavljeni su radovi nastavnika i đaka, afirmisanih slikara, vajara i grafičara i onih koji su tek krenuli stazama umetničkog izražavanja.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: