• četvrtak, 25. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Poginule majka i petogodišnja kćerka

30. januar 2013. godine

Sremska Mitrovica – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između utorka i srede na autoputu, poginule su M. R. (46) iz Beograda i njena petogodišnja kćerka.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila tridesetak minuta iza ponoći, na teritoriji sremskomitrovačke opštine, koji kilometar od sela Šašinci u smeru prema Beogradu.

Do nesreće je došlo kada je automobil “BMV”, kojim je upravljao M.Ć. (43) iz Zemuna, sustigao “jugo” u kojem su se nalazile nastradale osobe. Od siline udara, žena i devojčica su poginule na licu mesta, a njihova tela su izvučena iz vozila tek nakon što su vatrogasci-spasioci isekli uništeni „jugo“.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Zbog osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je vozača “BMV” lišila slobode i odredila zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom istražnom sudiji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: