• subota, 20. april 2024.
Zlatna plaketa „Sremskim novinama“
Društvo | Vesti
0 Komentara

Zlatna plaketa „Sremskim novinama“

21. oktobar 2012. godine

Novi Sad – Poseban žiri manifestacije „Rogalj” i Društva novinara Vojvodine u okviru analize „Selo u novinama – novine u selu” dodelio je „Sremskim novinama” „Zlatnu plaketu” za višegodišnje praćenje života i rada ljudi na selu, a posebno promocije raznih manifestacija.

Na otvaranju manifestacije „Rogalj“, u subotu u Novom Sadu, direktoru naše kuće Draganu Đorđeviću priznanje je uručio predsednik DNV Mladen Bulat.

Četvrti po redu „Rogalj” – susret organizatora vojvođanskih turističkih, kulinarskih, turističko-zabavnih, etno i folklornih priredbi, održan je u subotu u Novom Sadu, otvorio je pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin.

Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu i Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, organizator ovog već tradicionalnog okupljanja udruženja, organizacija, aktiva, zadruga i drugih priređivača priredbi vezanih za vojvođansko selo, njegovu tradiciju i turističko-privrednu ponudu, je nevladina organizacija „Agroprofit”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: