• četvrtak, 25. april 2024.
Za 48 sata 45 požara
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Za 48 sata 45 požara

26. septembar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Iako je do sada podneto 25 prekršajnih prijava zbog paljenja biljnih ostataka na njivama, širom Srema i dalje bukte požari. Za poslednja dva dana sremski vatrogasci su imali 45 intervencija. Pravom srećom, nije bilo ugroženih saobraćajnica, ni stambenih i privrednih objekata – izjavio je za „Sremske novine“ načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici Stevan Pejić.

– U ponedeljak smo imali 19, a u utorak 26 intervencija i sve su bile na otvorenom prostoru. Imamo izuzetno veliko naprezanje cele vatrogasno-spasilačke službe. Zbog izuzetnog broja intervencija došlo je i do velikih kvarova na vozilima i drugoj tehnici i sada smo na granici mogućnosti da intervenišemo u slučaju drugih požara – izjavio je Pejić i precizirao da su tokom protekla dva dana uglavnom goreli zaostala kukuruzovina, strništa i suva trava, a bilo je i nekoliko požara na neobranom kukuruzu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: