• subota, 20. april 2024.
Milan Kornjača najbolji đak Srema
Društvo | Vesti
0 Komentara

Milan Kornjača najbolji đak Srema

4. jul 2012. godine

Nagrada za najboljeg sremskog djaka

Sremska Mitrovica  – Učenik sremskomitrovačke Gimnazije Milan Kornjača proglašen je za najboljeg đaka Srema u protekloj školskoj godini, u izboru koji već osmi put organizuju “Sremske novine”.

Komisija koju su činili direktori i profesori sremskih srednjih škola i predstavnici naše kuće, odlučila je, bodujući uspehe po utvrđenim kriterijumima, da drugo mesto zauzme učenik šidske Gimnazije “Sava Šumanović“ Nikola Simić, a treće učenica inđijske Gimnazije Teodora Marčeta.

Na svečanosti koja je danas održana u prostorijama Udruženja “Oko” u Sremskoj Mitrovici, najboljeg učenika u Sremu “Sremske novine” su, u saradnji sa turističkom agencijom „Cepelin“, nagradile atraktivnim turističkim putovanjem.

Za Nikolu Simića i Teodoru Marčeta, koja zbog obaveza  nije prisustvovala dodeli priznanja, obezbeđene su takođe vredne nagrade, računarska oprema i foto-aparat.

Nagrade najboljim sremskim đacima uručio je Dragan Đorđević, direktor „Sremskih novina“.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: