• petak, 29. mart 2024.
Uspeh u Grčkoj
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Uspeh u Grčkoj

28. jun 2012. godine

Sremska Mitrovica – Članovi folklornog ansambla i narodnog orkestra KUD-a „Branko Radičević“ iz Sremske Mitrovice, završavaju uspešno učešće na Međunarodnom festivalu folklora u Grčkoj.

Mitrovčani su prvi put na ovom uglednom festivalu, a tokom boravke u Grčkoj imaju šest nastupa u šest različitih grčkih gradova. Prema informacijama koje su stigle iz Grčke, prva postava mitrovačkog folklornog ansambla i orkestar su već na prvim nastupima oduševili probirljivu publiku na ovom festivalu.

Članovi KUD-a „Branko Radičević“ otputovali su u Grčku zahvaljujući razumevanju gradskih čelnika Sremske Mitrovice koji su uspeli da obezbede sredstva da mitrovački amateri otputuju u Grčku i predstavljaju grad na jednom od najvećih festivala folklora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: