• četvrtak, 18. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Silovanje i pokušaj silovanja

4. maj 2012. godine

Sremska Mitrovica – U dve odvojene policijske akcije uhapšena su dva muškarca, osumnjičena za silovanje i pokušaj silovanja.

Kako je saopštila policija, osnovano se sumnja da je Jovica Ć. (38) iz Sremske Mitrovice, silovao 64-godišnju  ženu u njenoj kući. Nakon privođenja i policijskog zdržavanja, Jovica Ć. je, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

Uhapšen je i Saša V. (24) iz Gradiške koji je osumnjičen za pokušaj silovanja maloletnice koja je srećom uspela da pozove pomoć.

Nakon lišenja slobode i policijskog zadržavanja, Saša V. je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: