• subota, 20. april 2024.
Pred­sta­vlje­ni no­si­o­ci li­sta i kan­di­da­ti
Politika
0 Komentara

Pred­sta­vlje­ni no­si­o­ci li­sta i kan­di­da­ti

25. april 2012. godine

Kon­ven­ci­ja de­mo­kra­ta u Ru­mi

Ruma – Kon­ven­ci­ja De­mo­krat­ske stran­ke za re­gi­on Sre­ma odr­ža­na je u rum­skom Kul­tur­nom cen­tru po­čet­kom pro­te­kle ne­de­lje. Ovom pri­li­kom pred­sta­vlje­ni su no­si­o­ci li­sta i kan­di­da­ti za od­bor­ni­ke svih se­dam srem­skih op­šti­na. Ta­ko su no­si­o­ci li­sta DS u Ši­du Na­ta­ša Cvjet­ko­vić, u Sta­roj Pa­zo­vi  Go­ran Jo­vić, u Iri­gu pro­fe­sor dr Ili­ja Ćo­sić, u In­đi­ji Go­ran Je­šić, u Srem­skoj Mi­tro­vi­ci  Alek­san­dar Pro­da­no­vić,  u  Pe­ćin­ci­ma  Živ­ko Mar­ko­vić i u Ru­mi Ne­nad Bo­ro­vić.
Na pro­por­ci­o­nal­noj li­sti za Skup­šti­nu Voj­vo­di­ne na­la­ze se Mi­lan Ra­dan­če­vić iz Ru­me, Vla­di­mir Pe­tro­vić iz Iri­ga, Pe­tar Fi­li­po­vić i Bran­ko Ra­da­ko­vić iz In­đi­je, Jo­van Ti­šma iz Sta­re Pa­zo­ve i Pe­tar Srem­čić iz Ši­da. Kan­di­da­ti na ve­ćin­skim iz­bor­nim je­di­ni­ca­ma su Ne­nad Bo­ro­vić iz Ru­me, pro­fe­sor dr Ili­ja Ćo­sić iz Iri­ga, Du­šan In­đić iz Sta­re Pa­zo­ve, dr Da­ni­lo Vi­šnje­vac iz In­đi­je, dr Go­ran Ivić iz Srem­ske Mi­tro­vi­ce, Bog­dan Tra­vi­ca iz Ši­da i Živ­ko Mar­ko­vić iz Pe­ći­na­ca.
U re­pu­blič­ki par­la­ment Srem­ci pred­la­žu Na­ta­šu Kec­man, dr Mir­ja­nu Al­bot, Vlat­ka Rat­ko­vi­ća, Želj­ka Bre­sto­vač­kog, To­mi­sla­va Ćir­ko­vi­ća i Bo­ška Ume­ti­ća.
Na Kon­ven­ci­ji su po­red do­ma­ći­na Ne­na­da Bo­ro­vi­ća go­vo­ri­li Na­ta­ša Cvjet­ko­vić, Mi­ro­slav Va­sin, Go­ran Je­šić i Bo­jan Paj­tić. Oni su jed­no­gla­sno is­ta­kli svo­je uve­re­nje da će po­be­di­ti na pred­sto­je­ćim iz­bo­ri­ma i na­sta­vi­ti pu­tem u Evro­pu.
Sku­pu se obra­tio i ak­tu­el­ni gra­do­na­čel­nik Srem­ske Mi­tro­vi­ce Bra­ni­slav Ne­di­mo­vić, ko­ji za iz­bo­re na lo­ka­lu ima svo­ju gru­pu gra­đa­na ‘’Vred­na Mi­tro­vi­ca“, a ko­ji će po­dr­ža­ti kan­di­da­te za po­sla­ni­ke DS-a.

S.N.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: