• subota, 20. april 2024.
Iza­bra­ni iz­vo­đa­či ra­do­va na ba­ze­nu
Ruma
0 Komentara

Iza­bra­ni iz­vo­đa­či ra­do­va na ba­ze­nu

27. mart 2012. godine

JP za gra­đe­vin­sko ze­mlji­šte i pu­te­ve

U jed­nom od pro­šlih bro­je­va “Hro­ni­ke” pi­sa­li smo o to­me da je ba­zen otvo­re­no-za­tvo­re­nog ti­pa naj­ve­ća pla­ni­ra­na in­ve­sti­ci­ja rum­ske op­šti­ne u ovoj go­di­ni. Pro­šle ne­de­lje, iz­bo­rom iz­vo­đa­ča ra­do­va u pro­sto­ri­ja­ma JP za gra­đe­vin­sko ze­mlji­šte i pu­te­ve, ovaj ve­li­ki po­sao, za ko­ga su u pret­hod­nom pe­ri­o­du za­vr­še­ne pra­te­će ak­tiv­no­sti oko pri­ba­vlja­nja po­treb­ne teh­nič­ko-plan­ske do­ku­men­ta­ci­je,  do­bi­ja i kon­kret­ne raz­me­re.
O to­me ka­ko je pro­šao ten­der ras­pi­san za ra­do­ve na iz­grad­nji ba­ze­na po­dat­ke nam je ovih da­na iz­ne­la di­rek­tor ovog pred­u­ze­ća Na­da Harš:
-Na ten­de­ru se po­ja­vi­lo 22 za­in­te­re­so­va­ne fir­me, me­đu nji­ma bi­lo je de­set naj­po­volj­ni­jih po­nu­da, če­ti­ri su kao ne­is­prav­ne u star­tu od­ba­če­ne. Za naj­po­volj­ni­ju iza­bra­na je za­jed­nič­ka po­nu­da fir­mi “Pro­jek­to­mon­ta­ža” iz Be­o­gra­da i “Gra­di­telj” iz No­vog Sa­da. Nji­ho­va po­nu­đe­na ce­na je oko 290 mi­li­o­na di­na­ra. Ugo­vor sa iz­vo­đa­či­ma ra­do­va pot­pi­su­je se 12. mar­ta dok je po­če­tak ra­do­va pred­vi­đen za kraj mar­ta. Kraj­nji rok za za­vr­še­tak pr­ve fa­ze ba­ze­na je jun 2013. go­di­ne.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: