• utorak, 23. april 2024.
Po­klo­ni za ma­log Ni­ko­lu
Šid
0 Komentara

Po­klo­ni za ma­log Ni­ko­lu

14. februar 2012. godine

Pred­sed­ni­ca Cvjet­ko­vić sa ma­lim Ni­ko­lom

Već tra­di­ci­o­nal­no po­čet­kom go­di­ne lo­kal­na sa­mo­u­pra­va da­ru­je pr­vo­ro­đe­nu be­bu u šid­skoj op­šti­ni. Ta­ko je bi­lo i pro­šle ne­de­lje, ka­da je pred­sed­ni­ca Op­šti­ne Na­ta­ša Cvjet­ko­vić, u prat­nji svo­jih sa­rad­ni­ka, po­se­ti­la po­ro­di­cu Jan­ko­vić i nji­ho­vog ma­log Ni­ko­lu.
De­čak, ko­ji je na svet do­šao 1. ja­nu­a­ra, u 8,45 sa­ti, sa 3.650 gra­ma i 55 cen­ti­me­ta­ra, sti­gao je kao naj­lep­ši dar svo­joj po­ro­di­ci. U sklo­pu ove po­se­te Ni­ko­li su uru­če­ni po­klo­ni ko­je će ove go­di­ne sve be­be ko­je se ro­de na te­ri­to­ri­ji op­šti­ne do­bi­ja­ti od lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve: pa­ket za ne­gu be­ba, odel­ce, igrač­ke i ko­li­ca.
Na su se po­klo­ni­ma za­hva­li­li Ni­ko­li­ni ro­di­te­lji: ma­ma Ma­ja i ta­ta Mir­ko Jan­ko­vić.
– Ni­ko­lin do­la­zak na svet je ne­što naj­bo­lje što mi se de­si­lo u ovoj go­di­ni. Ose­ćaj je pre­di­van, a on uop­šte ni­je zah­tev­na be­ba – re­kao je ta­ta Mir­ko.
Sre­ću zbog pri­no­ve u po­ro­di­ci ni­je kri­la ni Ni­ko­li­na ba­ka Dra­ga­na Jan­ko­vić.
– Ve­o­ma sam ra­do­sna što je be­ba kod ku­će, a ovo mi je dru­go unu­če, re­kla je ba­ka Dra­ga­na.
Ina­če, zbog sma­nje­nog na­ta­li­te­ta, pred­sed­ni­ca Cvjet­ko­vić je na­ja­vi­la uvo­đe­nje no­vih me­ra ko­je bi tre­ba­lo da uti­ču na po­pra­vlja­nje de­mo­graf­ske sli­ke u šid­skoj op­šti­ni. Po­dr­ška ro­di­te­lji­ma bi­će is­ka­za­na kroz po­se­ban pa­ket me­ra za de­cu i ro­di­te­lje.
– Mo­ra­mo da se po­bri­ne­mo o to­me da po­ve­ća­mo na­ta­li­tet u na­šoj op­šti­ni. Iz tog raz­lo­ga smo do­ne­li od­lu­ku da ove go­di­ne na­pra­vi­mo po­se­ban pa­ket me­ra za sve be­be ko­je bu­du ro­đe­ne, kao i za maj­ke, od­no­sno za ro­di­te­lje ko­ji u ovoj te­škoj si­tu­a­ci­ji mo­ra­ju da smog­nu do­sta sna­ge da po­di­žu svo­ju de­cu – re­kla je pred­sed­ni­ca Cvjet­ko­vić i na­ja­vi­la da će lo­kal­na sa­mo­u­pra­va na­sta­vi­ti ovaj vid po­dr­ške, kroz sim­bo­lič­ne po­klo­ne be­ba­ma.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: