• utorak, 16. april 2024.
Ukrali četiri tone šina
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Ukrali četiri tone šina

21. januar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Sremskomitrovačka policija je uhapsila šest osoba iz Laćarka za koje se osnovano sumnja da su krajem prošle i početkom ove godine, izvršili dve teške krađe na štetu preduzeća “Novi drvni kombinat” u Sremskoj Mitrovici.

– Osumnjičeni su u više navrata, između bivših fabrika “Varda” i “Mitrošper”, isekli i otuđili oko četiri tone železničkih šina, ukupne vrednosti  preko 220.000 dinara i prodali na otpadu sekundarnih sirovina u Sremskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju policije.

Nakon saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici odredio je Ljubiši N, Dejanu M, Željku R, Saši I, Miletu N. i Denisu B, svi iz Laćarka, pritvor do mesec dana.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: