• petak, 19. april 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

U tri nezgode povređene tri osobe

18. januar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Od juče su se na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a dve osobe su lakše povređene.

Registrovano je i 15 prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom. Zbog saobraćajnih prekršaja, iz saobraćaja je isključeno sedam vozača, a zbog tehničke neispravnosti, osam vozila.

Iz Policijske uprave apeluju na vozače da voze oprezno, izbegavaju nagla kočenja, voze na bezbednom odstojanju i obrate pažnju na pešake i bicikliste.

Vozačima se, takođe, savetuje da provere ispravnost guma, svetlosnih  i uređaja za upravljanje vozilom, a pešacima da pažljivo prelaze kolovoz i, gde god je moguće, koriste obeležene pešake prelaze.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: