• petak, 29. mart 2024.
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Saobraćajna nesreća u Šašincima

16. januar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18,30 časova na izlasku iz Šašinaca.

Kako je saopštila policija, do nezgode je došlo kada je putnički automobil “pežo 206”, kojim je upravljao Miroslav Đ. (23) iz Jarka, sleteo je sa kolovoza i udario u stub ulične rasvete. U ovoj saobraćajnoj nesreći, teške telesne povrede opasne po život zadobila je saputnik Milica Đ. (22), koja je nakon ukazane lekarske pomoći prevežena u Kliničko-bolnički centar u Novom Sadu.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: