• četvrtak, 25. april 2024.
Poginuo radnik
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Poginuo radnik

21. januar 2012. godine

Sremska Mitrovica – U nesreći koja se dogodila u petak uveče u sremskomitrovačkoj topionici „Sirmijum stil“ poginuo je 37-godišnji radnik Saša Savić iz sela Noćaj kod Sremske Mitrovice.  Kako saznajemo, nesrećni radnik je stradao od strujnog udara.

U saopštenju za javnost topionice “Sirmijum stil” potvrđeno je da je u petak, oko 23 časa, došlo je do nesreće za vreme redovnog održavanja elektroenergetskih objekata unutar fabričkog kruga i da je smrtno je stradao Saša Savić (37), zaposlen kao šef održavanja elektro-objekata.

Na lice mesta izašli su dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici i republički inspektori zaštite na radu,  a istraga će utvrditi uzroke tragedije.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: