• petak, 19. april 2024.
Krali gorivo i akumulatore
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Krali gorivo i akumulatore

23. januar 2012. godine

Sremska Mitrovica – Policija je lišila slobode Mirka T. (22) iz Inđije, zbog osnovane sumnje da je zajedno sa Dušanom G. (28) i jednim maloletnikom, izvršio tešku krađu na štetu ZZ “Agroprom” iz Stare Pazove.

– Osumnjičeni su noću provalili u krug zadruge i podesnim alatom, sa devet parkiranih traktora odvrnuli i otuđili alnasere i akumulatore i istočili u kante oko 400 litara goriva. Materijalna šteta iznosi oko 300.000 dinara, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici i navela da se osnovano sumnja da su Mirko T. i Dušan G. u novembru prošle godine, iz kombajna u vlasništvu AD “Napredak” u Staroj Pazovi, istočili preko 300 litara goriva.

Nakon saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici odredio je Mirku T. pritvor do mesec dana. Protiv maloletnika podneta je krivična prijava Višem javnom tužilaštvu, a  za Dušanom G. policija intenzivno traga.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: