• subota, 20. april 2024.
Sportisti godine
Vesti
1 Komentar

Sportisti godine

25. decembar 2011. godine

Stara Pazova – U petak, 23. decembra u organizaciji RTV Stara Pazova i pod generalnim pokroviteljstvom opštine, u staropazovačkoj opštini izabrani su sportisti godine. Za najbolju sportiskinju u 2011. godini proglašena je rukometatica Jelena Bursać, kapiten RK “Maks sport” iz Nove Pazove, a za najbolji sportski klub proglašen je FK “Radnički”, takođe, iz Nove Pazove.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Sportisti godine”

  1. snezana asceric kaže:

    Postovani,vec duze vreme razmisljam da vam se obratim kao majka jednog vrhunskog sportiste koga ste u ovoj opstini zaboravili. On je visestruki prvak drzave u nekoliko plivackih disciplina ,drzavni kadetski i juniorski rekorder osvajac medalje za Srbiju na komen kupu TJ mediteranskih igara,ucesnik olimpijade mladih evrope,pobednik na skolskim olimpijadama u srbiji u kategoriji pionira a kasnije u omladinskoj kategoriji .Ucesnik je i osvajac medalja na mnogim turnirima u Srbiji i zemljama Balkana Istocne Evrope i zemljama u okruzenju sto dokazuju medalje kojih ima oko 300 .Reprezentativac je 5 godina a sada kada je postao senior bori se da udje u reprezentaciju Srbije putujuci svakodnevno na jutarnji i vecernji trening iz Starih Banovaca za Beograd a uz put i studira na fakultetu za sport i zdravstvo.Samo zelim da vas obavestim da on zivi u vasoj opstini i to naglasava gde god da je .S postovanjem Snezana Asceric

Ostavi komentar

%d bloggers like this: