• četvrtak, 25. april 2024.
Kom­pju­ter za efi­ka­sni­ji rad
Šid
0 Komentara

Kom­pju­ter za efi­ka­sni­ji rad

1. decembar 2011. godine

Kom­pju­ter na po­klon

Pro­te­kle ne­de­lje pred­stav­ni­ci lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve na če­lu sa pred­sed­ni­com Op­šti­ne Na­ta­šom Cvjet­ko­vić po­se­ti­li su Et­no ku­ću Udru­že­nja že­na „Iz­vor“ iz Ber­ka­so­va. Ovo Udru­že­nje, ko­je bro­ji 17 čla­ni­ca, ba­vi se ne­go­va­njem i oču­va­njem tra­di­ci­je srp­skog na­ro­da, kul­tu­re i obi­ča­ja i svo­jim ra­dom do­pri­no­si pro­mo­vi­sa­nju tra­di­ci­o­nal­nih vred­no­sti.
Pri­li­kom po­se­te čla­ni­ca­ma ovog Udru­že­nja pred­sed­ni­ca Op­šti­ne Na­ta­ša Cvjet­ko­vić na po­klon im je uru­či­la kom­pju­ter sa pra­te­ćom opre­mom, ko­ji će, ka­ko je re­kla, znat­no olak­ša­ti i mo­der­ni­zo­va­ti nji­hov da­lji rad.
– Za­hva­lju­ju­ći ovom po­klo­nu sa­da će­mo bi­ti u pri­li­ci da pra­ti­mo raz­ne kon­kur­se i da pu­tem in­ter­ne­ta do­bi­ja­mo ko­ri­sne in­for­ma­ci­je – re­kla je Gor­da­na Ba­la­šćak, pred­sed­ni­ca Udru­že­nja že­na „Iz­vor“.
Pred­sed­ni­ca Cvjet­ko­vić re­kla je da ve­ru­je da će ova Et­no ku­ća po­sta­ti sre­di­šte tra­di­ci­o­nal­nih i kul­tur­nih de­ša­va­nja ko­ji će do­pri­ne­ti in­ten­zi­vi­ra­nju dru­štve­nog ži­vo­ta u Ber­ka­so­vu i do­da­la:
– Ta­ko­đe, po­red to­ga, na­dam se da će ova Et­no ku­ća bi­ti i jed­no od me­sta na ko­ja će svra­ća­ti mno­go­broj­ni po­se­ti­o­ci na­še Op­šti­ne.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: