• četvrtak, 25. april 2024.
Imigranti među koturima lima
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Imigranti među koturima lima

12. decembar 2011. godine

Batrovci – Carinci su na graničnom prelazu Batrovci juče sprečili sedam državljana Avganistana da ilegalno pređu državnu granicu.

Vozač kamiona M.P. je prijavio carinicima da je na prikolici kamiona oštećeno carinsko obeležje nakon čega su carinici, u saradnji sa policijom, izvršili detaljnu kontrolu vozila i među koturovima lima, koji su prevoženi za Sloveniju, otkrili imigrante. Sedam avganistanskih državljana je predato policiji, a vozač je nakon date izjave nastavio put.

Pre samo tri dana na ovom graničnom prelazu je korišćenjem skenera otkriveno da se jedna osoba nalazi sakrivena u priručnom sanduku za alat u kamionu koji je prevozio nameštaj na relaciji Turska – Francuska.

U poslednja dva meseca službenici Uprave carina Republike Srbije su otkrili su ukupno 76 ilegalnih emigranata.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: