• četvrtak, 25. april 2024.
Bo­lja raz­me­na in­for­ma­ci­ja
Ekonomija
0 Komentara

Bo­lja raz­me­na in­for­ma­ci­ja

15. decembar 2011. godine

De­talj s pot­pi­si­va­nja spo­ra­zu­ma

Sremska Mitovica – Po­kra­jin­ski se­kre­tar za rad, za­po­šlja­va­nje i rav­no­prav­nost po­lo­va Mi­ro­slav Va­sin i pred­sed­nik Srem­ske pri­vred­ne ko­mo­re (SPK) Mi­lan Bo­žić pot­pi­sa­li su pro­šlog pet­ka u Srem­skoj Mi­tro­vi­ci spo­ra­zum o sa­rad­nji na raz­me­ni in­for­ma­ci­ja iz obla­sti za­po­šlja­va­nja i pri­vred­nih ana­li­za i raz­me­ni po­da­ta­ka o mo­guć­no­sti­ma za no­va ula­ga­nja u Srem.
Ka­ko je tom pri­li­kom is­ta­kao Mi­ro­slav Va­sin, sa­mo u po­sled­njih me­sec da­na ugo­vo­re­no je za­po­šlja­va­nje još 300 rad­ni­ka ši­rom Sre­ma, a u pri­vla­če­nju in­ve­sti­to­ra, po­ten­ci­jal­nim ula­ga­či­ma sta­vi­će se na ras­po­la­ga­nje i objek­ti ko­ji su pod hi­po­te­kom Raz­voj­ne ban­ke Voj­vo­di­ne. U isto vre­me, SPK će se uklju­či­ti i u raz­go­vo­re sa po­slo­da­va­ci­ma ko­ji su sprem­ni da za­po­sle no­ve rad­ni­ke uz pod­sti­ca­je Vla­de Voj­vo­di­ne.
Pot­pi­si­va­nju spo­ra­zu­ma su pri­su­stvo­va­li pred­sed­nik Pri­vred­ne ko­mo­re Voj­vo­di­ne Rat­ko Fi­li­po­vić i na­čel­nik Srem­skog okru­ga Sa­va Ali­šić.

Ž.N.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: